avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... UN SFAT VA ROG !!! - situatie bun donat in caz de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

UN SFAT VA ROG !!! - situatie bun donat in caz de partaj

buna...daca cineva imi doneaza o masina...in caz de partaj are dreptul si sotul...???.....dar proprietarul masini in timp poate sami ia masina inapoi ? sau actul de donatie e efinitiv ??? daca imi doneaza cineva o masina pot so trec pe mn ca proprietar ? fara ca sa aiba sotul dreptul...?
Cel mai recent răspuns: ana-maria-maria , utilizator 13:42, 18 Septembrie 2015
donatiile vor deveni bunurile dvs proprii la care sotul nu are dreptul in caz de partaj. donatia e irevocabila.

incercati sa respectati regulamentul de postare in forum, astfel sa nu repetati intrebarile deschizand pt fiecare topic nou si puneti-i si dvs un titlu din care sa iti dai seama de subiect fara sa il deschizi.

multumesc mult...pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament prin vanzare-cumparare vs. donatie fara drept de uzufruct infoadrian infoadrian Buna ziua, Am nevoie de ajutor pentru varianta optima in care sa preiau dreptul de proprietate al unui apartament. Socrii mei vor trece pe numele nostru ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament fabiola46 fabiola46 Sunt divortata dar nu am facut partaj.Fiul meu a implinit 18 ani si vrem sa -i donam lui apartamentul.Am inceput cadastrul si de acolo mi s-a spus ca nu este ... (vezi toată discuția)
Sistarea starii de devalmasie fabiola46 fabiola46 Cum se sisteaza starea de devalmasie de comun acord,se intocmeste un act aditional la notar? Va multumesc (vezi toată discuția)