avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de handicap

Buna ziua, in 21 iulie mi sa eliberat certificat de handicap gr 2 accentuat.pe certificat scrie ca data revizuirii in 01 iulie 2016 cu cod de boala 163 si G83 .si am o intrebare.ca din ce luna primesc banii 272lei). Primesc pe lunile lulie august si sept sau numai din septembrie .iar in septembrie primesc pentru luna august. ?Ca cand am dus nr contului de card mi -a spus ca imi da din urma restantele dar nu am primit numai 272 lei.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 18 Septembrie 2015
Luati legatura cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care plateste indemnizatia de handicap, sa va lamureasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac pentru a primi alocatia Delia.A Delia.A Am făcut 18 ani in iulie. In august nu am primit alocația, dar era de înțeles. In septembrie când a început liceul am adus actele necesare cerute de cei ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie raularmencea raularmencea Buna ziua.Am o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. copilul este nascut pe data de 24 ianuarie 2015 si am intrat in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)
Decizie privind suspendarea platii indemnizatie crestere copil! Corina271 Corina271 Buna ziua,am primit acasa un plic in care imi spune ca imi suspenda indemnizatia de crestere a copilului incepand cu data de 05.08.2015. Intrebarea e de ce ... (vezi toată discuția)