avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua contracte de munca

Intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca pot avea doua locuri de munca in acelasi timp, respectiv invatatoare si consilier juridic cu statut de personal contractual. Daca da, va rog sa-mi spuneti care ar fi functia de baza avand in vedere ca, la scoala, norma didactica este de 18 ore, iar cartea de munca este ceruta la scoala. Pot avea, ca si consilier juridic, norma intreaga?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2009
Grigore Carmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grigore Carmen , utilizator 14:22, 20 Iulie 2009
Doamna, imi pare rau insa nu este logica noastra (sau a mea daca vreti), este "logica" legiuitorului. Sunt si eu consilier juridic si mi se aplica aceleasi prevederi legale ca si dvs. Puteti sa va angajati in cate locuri doriti dvs, nu va opreste nimeni(dintre cei de aici). Ne-am exprimat doar o opinie pe care ne-ati cerut-o.
In Statutul profesiei de consilier juridic se precizeaza "Profesia de consilier juridic se exercita personal de catre consilierul juridic inscris pe Tabloul profesional al consilierilor juridici definitivi sau stagiari, tinut de catre Colegiile Consilierilor juridici din Romania". Atat statutul, cat si Legea 514/2003 privind exercitarea prefesiei de consilier juridic fac referire la aceste lucruri. Eu in niciun caz nu ma incadrez in aceasta categorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate intre meseria de consilier juridic si cea de mediator theilona theilona As dori sa intreb daca un consilier juridic poate fi in acelasi timp si mediator?Multumesc! (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier juridic - administrator al unei sc? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Este incompatibila functia de consilier juridic cea de administrator al unei societati comerciale? Potrivit legii ar fi incompatibilitate, dar conform ... (vezi toată discuția)