avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum intru in medical daca lucrez pe PFA?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum intru in medical daca lucrez pe PFA?

Buna ziua! Lucrez ca PFA, colaborator la o scoala privata din Bucuresti, si sunt insarcinata. As vrea sa stiu cum imi iau concediu medical, unde se depun actele (directorul scolii mi-a spus ca el nu are nici o treaba, ma plateste la ora efectuata) precum si dosarul pentru Concediu crestere copil.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: anculita , utilizator 19:50, 17 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sau nu de a primi indemnizatia de crestere a copilului? utilizator25@ utilizator25@ Buna ziua! Am si eu o intrebare.Sunt insarcinata in 5 luni si jumatate.Lucrez in invatamant de trei ani .La sfarsitul anului scolar am primit acceptul ... (vezi toată discuția)
Transferul scolar din italia in romania mary2013 mary2013 Daca vreau sa aduc un copil minor din italia de la o scoala,la o scoala in romania trebuie transferul de la acea scoala,sau se poate sa il dau la scoala din ... (vezi toată discuția)
Concediu medical DanylePetru DanylePetru Buna ziua as dori o informatie prietena mea a fost in somaj si a ramas insarcinata, dupa care a depus actele pentru concediu medical si acum a nascut si vrea ... (vezi toată discuția)