avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incasari partiale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incasari partiale

ca administrator am obligatia de a incasa o suma partiala din intretinerea unei luni unui locatar care solicita acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 07:57, 18 Septembrie 2015
Categoric da!
Cu scopul neinregistrarii de sume cu titlu de restanta,aveti obligatia sa percepeti orice fractiune din cota lunara de intretinere
Fireste, orice sume si cu orice titlu doreste cel care plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de locatari restante crisanclaudia crisanclaudia am restante la intretinere cumulate in suma de 4000 lei,platesc in fiecare luna aprox 500 lei (nu reusesc sa platesc contravaloarea a doua luni si nu-mi ... (vezi toată discuția)
Plata cote intretinere panaitecatalina panaitecatalina cine are mai multa experienta in domeniul asociatiilor de proprietari il rog sa imi raspunda daca este posibil sa platesti intretinerea fara insa a achita si ... (vezi toată discuția)
Restanta radet ContSters189595 ContSters189595 buna dimineata avem in asociatie un datornic cu 7800 ron , datoria se intinde pe o perioada de2- 3 ani avem desfasuratorul de la radet in care apar si ... (vezi toată discuția)