avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sala mica de curs clasa pregatitoare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sala mica de curs clasa pregatitoare

Buna ziua!
Copiii nostri in numar de 30 -clasa 0, au fost instalati intr-o noua clasa de curs -intr-o parte este in continuarea salii de sport, iar in cealalta parte este un perete despartitor din termopan cu geamuri in partea de sus, iar lumina becurilor din acea sala, bate direct spre tabla lucioasa a clasei noastre. Sala este foarte mica comparativ cu conditiile oferite de o gradinita, avand dimensiuni aprox.de 6/6/4 m. Apoi, va inchipuiti murmurul de voci care se aude din clasa invecinata, copiii din ultima banca putem afirma ca asista simultan la orele care se desfasoara in cele doua clase ( ore ca pot sa difere, fac atat matematica cat si muzica). Deci nemultumirea noastra ca si parinti este legata de conditiile de spatiu si zgomot ( zgomotul va veni si din sala de gimnastica cand sportul se va face inauntru).
Va rugam sa ne sprijiniti in elucidarea acestui caz, daca sunt normale conditiile pentru piticii nostri, (sunt copii care inca nu au implinit 6 ani).
Cel mai recent răspuns: bigdana , utilizator 10:51, 18 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Aceaste sale sunt chiar suplinirea salilor lipsa, deci mai mult nu se poate face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie suplimentara pentru afectarea sanatatii? Coca Dinca Coca Dinca Ma numesc Coca D si am 35 de ani vechime in invatamant ca profesoara de educatie fizica. Neavand sala de sport unde sa desfasor orele cu copiii, a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi invațător David 2008 David 2008 Bună ziua!! Sunt invațatoare la clasa a 4 a în cadrul unei scoli din București. Săptămâna trecută am ieșit sa conduc elevii către sala de sport. În ... (vezi toată discuția)
Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)