avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plati in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plati in insolventa

Buna ziua,

Daca o societate comerciala primeste, dupa intrarea in insolventa, a unei sentinte civile prin care este obligata sa plateasca anumite despagubiri, este obligata sa faca aceste plati?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:46, 18 Septembrie 2015
Hotararea a fost data inainte sau dupa intrarea in insolventa.
Procesul civil a inceput inainte de insolventa (de doi ani) iar sentinta dupa anuntarea insolventei
Orice creditor, dupa intrarea in insolventa, se poate doar inscrie la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala catalinnnr catalinnnr Buna ziua, As dorii sa stiu daca pot intervenii si eu la masa credala in calitatea de chirias intr-un spatiu comercial al unei societati care se afla in ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Firma radiata datorii la stat.. calescu ana maria calescu ana maria Buna seara, am avut o firma care tocmai s-a radiat, si intre timp mi sa dat o sentinta irevocabila intr-un proces cu statul de achitare a unei datori. Firma ... (vezi toată discuția)