avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Boxa la parterul blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Boxa la parterul blocului

Buna ziua,
Detin o boxa la parterul blocului , am intrat in posesia ei cumparand un apartament in acelasi bloc,ambele sunt pe contract,sunt inregistrate la cadastru,platesc impozit pe ele.In acea boxa se afla contoarele de apa de pe casa scarii.De cand m-am mutat am fost obligat sa le tin vecinilor gestiunea la apa(nu avem asociatie de locatari).De atunci am avut numai necazuri,sunt facut hot,le-am explicat ca nu plateste numai apa ci si canalizarea ,apa meteorica,tva,mi-a fost sparta usa de la intrare in casa,am fost amenintat cu spargerea boxei,am fost amenintata cu moartea.Uneori vecinii nu vroiau sa plateasca apa si am scos bani din buzunar sa achit factura ca sa nu imi inchida furnizorul accesul la apa.Chiar ieri am fost amenintat ca mi se sparge boxa,a intrat unul din vecini sa inchida apa spunand ca trebuie sa efectueze lucrari de reparatie,a inchis apa si a dat robinetul peste cap,apa a ramas inchisa am chemat furnizorul sa efectueze reparatii si a zis ca va aparea pe factura de plata,iar cel care a rupt robinetul a spus ca nu il intereseaza.Nu stiu ce sa mai fac.
Va rog un sfat!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:42, 18 Septembrie 2015
Analizati oportunitatea infiintarii asociatiei de proprietari
Analizati oportunitatea tehnica pentru indepartarea suspiciunilor la adresa dv si ca sa nu mai fiti responsabil pentru citirea consumului -de separare apometru de bransament de restul boxei,astfel incat daca se poate -chiar daca micsorati boxa ,sa poata fi accesibil apometrul restului proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot tăia utilitățile unui chiriaș (persoana juridică) ... DenisaDdd DenisaDdd Se pot tăia utilitățile unui chiriaș (persoana juridică) dacă nu și-a plătit chiria și nici utilitățile de mai bine de 6 luni? Menționez ca acest ... (vezi toată discuția)
Restrictionare acces spatiu comun subsol sterod sterod Buna ziua, In blocul nostru avem urmatoarea situatie: un proprietar, si-a amenajat o boxa in subsol, exact sub ghena de gunoi. Problema este ca in acea ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari, vecini alibotean alibotean Buna, Avem urmatoarea problema: in subsol (beci) curge apa pe langa tevile de apa rece/calda, am chemat un instalator care a venit si a identificat problema ... (vezi toată discuția)