avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita credit de nevoi personale ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita credit de nevoi personale prescris

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Mi s-a infiintat o proprie pe contul de salariu in urma hotararii unui executor judecatoresc si as dori sa formulez o contestare la executare.

Am citit dispozitiile legale insa nu inteleg daca pot intreprinde aceasta actiune si pe alta cale legala sau doar prin contestatia la executare pentru care ar trebui sa platesc taxa judiciara si timbru judiciar, in total o suma foarte mare. Daca nu cer si suspendarea executarii odata cu contestatia, mai sunt obligata sa efectuez plata acestor taxe? Atata timp cat creditul este, din 2007 cand am platit ultima rata, si pana acum, teoretic prescris, cum pot aduce dovezi in acest sens pe cale legala, daca nu dispun de suma ce ar reprezenta totalul taxelor de contestare?
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 00:10, 20 Septembrie 2015
Contestatia la executare se depune in teren de 15 zile de cand ati aflat de poprire la judecatoria din raza domiciliului dvs.
Taxa de timbru o va calcula judecatorul, iar dvs. va trebui sa o achitati, in caz contrar se anuleaza contestatia. Cuantumul acesteia este functie de suma pt care sunteti executata.
In contestatie enumerati toate motivele pentru care considerati ca trebuie anulata executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare admisa Flav Flav Buna ziua, Mi-a fost admisa contestatia la executare, anularea tuturor actelor de executare, intoarcerea executarii, taxa de timbru sa fie recuperate conform ... (vezi toată discuția)
Am primit o citatie de executare in cazul unei datorii la o banca laura_dari laura_dari In 2006 am facut un card de descoperire salariu la o banca..dupa un timp imi dau demisia si mai ramane de achitat o anumita suma pe card..dupa un alt timp ... (vezi toată discuția)