avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu

Buna ziua! Doresc schimbarea locatiei, in care functioneaza un magazin cu bar.Locatia noua ocupa un spatiu mai mare, compartimentat si va avea aceeasi destinatie, magazin cu bar. Avand codul 4711, este nevoie ca in cazul locatiei noi, care este asa cum spuneam, mai mare, sa-mi schimb codul CAEN? La adresa vechii locatii, imi este inregistrat si sediul societatii.E nevoie sa-mi modific si adresa sediului, pentru locatia noua, avand in vedere ca acel spatiu nu va mai fi utilizat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
danbontea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:10, 19 Septembrie 2015
Eu cred că ar trebui să schimbați sediul social decât să mențineți un spațiu nefolosit. Dacă nu schimbați sediul social trebuie să deschideți un punct de lucru la noua locație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor luckysherrif luckysherrif Buna, Acum 4 luni de zile am investit aproximativ 30.000 euro intr-un spatiu comercial din centrul pietonal al orasului cu intentia de a deschide o cafenea. ... (vezi toată discuția)
Pt aceeasi activitate-acord vecini ghimicim ghimicim la punctul x functioneza sc avand ca activitate -bar. se inchide sc si se infiinteaza o ii insa cu aceeasi activitate. este necesar acordul vecinului, avand in ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie armand67 armand67 As dori sa stiu care sunt formalitatile si - binenteles - care este baza legala necesar a fi respectata pentru a realiza un schimb de destinatie a nivelului ... (vezi toată discuția)