avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării refinantarea unui credit din strainatate
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

refinantarea unui credit din strainatate

Buna ziua.Voiam sa aduc in discutie un nou subiect. Cel mai probabil pentru acei ce detin credite bancare in strainatate. Refinantarea unui credit bancar din spania ,un credit de nevoi personala fara nici un fel de ipoteca e o optiune buna?
Ma refer aici la gasirea unei banci din romania dispusa sa achite acel credit si sa il duca mai departe. As alege aceasta optiune pentru ca rata mea la banca in spania e de de 550 de euro pe luna , rata care pana acum am putut sa o achit dar de cand sunt din nou stabilita in romania nu imi mai permit.

Astept orice sugestie referitoare l
Cel mai recent răspuns: Arisandy , utilizator 19:36, 11 Noiembrie 2010
Cred ca cel mai bun raspuns il veti primi direct de la sursa, adica de la institutiile bancare care au regulamente proprii de creditare; vi se va face o evaluare, potrivit actelor pe care le veti depune, ei voi studia dosarul si veti primi raspuns cat vi se poate acorda. refinantarile , de regula, vizeaza imprumuturile de la aceeasi banca si dvs. ati putea contracta un nou un credit, daca indepliniti conditiile impuse de bancile din Romania. Daca le povestiti ca aveti un credit neachitat in strainatate, s-ar putea sa refuze acordarea unui nou imprumut, nemaifind o persoana eligibila.
Sfatul meu este sa "tatonati" cateva banci expunand problema dvs.B-). Cine stie de unde sare iepurele!
Daca ma puteti ajuta cu un sfat pentru cum as putea sa fac un imprumut la o banca din strainatate...va rog !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale - dobanda fixa versus dobanda variabila...un sfat, va rog! carmenbucur carmenbucur Va solicit o sugestie in urmatorul caz: Intentionez sa imi refinantez 2 credite , anume: un credit (deja refinantat...dar in conditii cam dezavantajoase,a ... (vezi toată discuția)
Vreau o solutie viabila ancuta2003 ancuta2003 Am credit ipotecar in franci contractat in 2007(curs 1,8 lei),primii 4 ani am platit doar dobanda.Precizez ,cand am contractat imprumutul am calculat cat as ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)