avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Practica judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Practica judiciara

Buna seara!
Ma intereseaza cum pot gasi o decizie a Tribunalului Teleorman (nr. 144 din 11.04.2014) pentru a o putea folosi intr-un dosar de transformare a daunelor cominatorii in daune compensatorii pe fond funciar. Mai exact, in decizia de mai sus, instanta constata potrivit art. 42 din legea 1/2000, ca aceste actiuni sunt scutite de taxa de timbru, iar unele instante nu tin cont de acest articol si impun plata taxei de timbru. Mentionez ca eu am gasit forma scurta a acestei decizii pe Portalul Instantelor de Judecata. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:18, 20 Septembrie 2015
Tipariti forma scurta pe care ati gasit-o pe portal si folositi-o, forma extinsa a fost comunicata partilor din proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru recurs Mihaela Elena Mihaela Elena o rugaminte va rog... Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii omatcons omatcons Bună seara. Sunt în posesia unei hotărâri judecătoreşti irevocabile investită cu titlu executoriu contra instituţiei Primarului, pentru obligaţia de ... (vezi toată discuția)
Cererile de calculare suma finala penalităti in temeiul art. ... Viorel Stancut Viorel Stancut Cererile de calculare suma finala penalităti in temeiul art. 906 alin. 4 NCPC sunt sau nu sunt scutite de plata taxei judiciara de timbru conform art. 42 din ... (vezi toată discuția)