avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cumul indemnizatie crestere copil cu salariu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cumul indemnizatie crestere copil cu salariu

Buna ziua, sunt in CIC si mai m 6 luni pana se implinesc 2 ani.
Am primit o oferta pentru un loc de munca si ma intereseaza daca se poate cumula indemnizatia cu salariul?
Ce variante sunt posibile?
Este posibil sa fiu angajata cu jumate de norma sau sfert de norma?
Daca se poate cumula exista un plafon?
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 20 Septembrie 2015
1. Puteti cumula indemnizatia pentru CCC cu un venit din salariu daca acest venit cu depaseste 3.000 lei pe an calendaristic.

2. Contractul individual de munca (CIM) poate fi cu timp normal (8 ore pe zi) sau cu timp partial (sub 8 ore pe zi).
Nu se poate incheia c.i.m. cu norma intreaga, intrucat se va depasi suma de 3000 lei pe an calendaristic.

Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere venituri suplimetare in cic cris_lugoj cris_lugoj Buna ziua, Sunt angajata cu 8 ore ( contract de baza) pe postul de economist la o firma si mai am un contract de munca de 2 ore la o alta firma, de ... (vezi toată discuția)
Ccc, cumul de contracte de munca Davidantonio Davidantonio Sunt coafeza și în urma cu un an am intrat în stimulent de inserție pana în 20 martie a.c când am suspendat contractul și am revenit în cic.Problema ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ... CristiBH CristiBH Actualmente sunt in Concediu Crestere Copil. Contractul de munca actual este suspendat conform legii. De curand am primit o oferta de angajare in conditii ... (vezi toată discuția)