avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spiru Haret
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spiru Haret

Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, precum si o lista cu centrele ID care functioneaza ilegal. Eu sunt din Timisoara si in 30.06.2009 am dat examenul de licenta pentru specializarea MARKETING, forma de invatamant ID.
Acum din cauza celor 2 liste sunt pus in incurcatura. In prima lista specializarea MARKETING forma ID este autorizata provizoriu, iar in a doua lista centrul din Timisoara este ilegal.
La ce se refera:
1) Centrul este ilegal numai pentru formele de invatamant ce nu apar in prima lista sau pentru toate?
2) Diploma de licenta va fi emisa de MECI?
Doresc sa mai mentionez ca in conformitate cu HG 635/2008 specializarea MARKETING, forma de invatamant ID este autorizata provizoriu.
Cel mai recent răspuns: ContSters7627 , utilizator 15:34, 20 Iulie 2009
freeelis, apreciez de foarte mult timp contributia pe care o ai in acest forum. si de aceasta data ai dat un raspuns scurt, corect si bine tintit.=D>
Buna ziua!Eu am terminat anul 1 la Spiru Haret Bucuresti,CIG,ID.Specializarea mea e acreditata la zi,autorizata provizoriu la id, dar cu probleme in ce priveste centrul teritorial,respectiv Iasi.Credeti ca sunt sanse de rezolvare a acestei probleme?O sa pot continua studiile in legalitate(pentru ca,cel putin deocamdata,din punctul de vedere al MECI,suntem in ilegalitate),sau ar trebui sa ma reorientez?Va multumesc anticipat!
Eu cred ca sunt sanse de rezolvare mai ales ca specializarea pe care o urmezi are acreditare. Legalilataea centrelor locale va trebui rezolvata de Univ. sau, probabil veti sustine examenele la Bucuresti sau la alt centru acreditat. Sfatul meu este sa urmaresti acest subiect pe www.edu.ro si in mass-media. Spre exemplu duminica pe Realitatea TV se va discuta acest subiect in cadrul emisiunii Strada, Scoala si Spital. Succes!
La un moment dat s-a pus problema nulitatii studiilor efectuate in centrele teritoriale,ca studii in unitati neautorizate. Si eu sper ca,pana la urma,sa rezolve Spiru Haret problema centrelor si sa-mi pot continua studiile.Poate nu va fi cazul de dat toate examenele din sesiuni la Bucuresti,ar fi mai dificil pentru noi,cei din provincie,dar nu m-ar deranja sa-mi dau licenta acolo.Totul e sa fie recunoscute in final diplomele!Va multumesc!Un sfarsit de saptamana cat mai placut!
pneagu a scris:

freeelis, apreciez de foarte mult timp contributia pe care o ai in acest forum. si de aceasta data ai dat un raspuns scurt, corect si bine tintit.=D>



Mi se pare corect ca Senatul Universitatii sa depuna toate diligentele astfel incat sa nu existe asemenea probleme cu studentii din banii carora functioneaza sistemul de invatamant privat....
Anularea diplomelor nu cred ca se poate face prin niciun act normativ , ci doar in baza unei hotarari judecatoresti ... Desi exista si aceasta posibilitate ,,,,,, doar traim in Romania :)

P.s.
super imaginea cu Turnul Chindiei ... unde mi-am petrecut copilaria :)

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma spiru haret - absolvent al facultatii de drept Lali123 Lali123 Buna ziua, ma adresez dvs cu speranta ca voi primi un raspuns care sa clarifice situatia incerta in care ma aflu (nu numai eu) deoarece contrazice orice ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)