Nu cred ca trebuie sa spuna cineva ca anumite facultati functioneaza ilegal , este de datoria Senatului Universitatii sau a Facultatii sa anunte studentii, dar ei s-au multumit sa incaseze bani de la studenti si sa taca.
Daca apare ca Facultatea de Finante si Banci din Bucuresti este acreditata la zi si ID , atunci înseamna ca la FR aceasta facultate nu este acreditata.
un stat european trebuie sa isi protejeze cetatenii sai de nocivitatea unor produse sau servicii si nu sa exercite acte de concurenta neloiala prin reclama pozitiva in monitoarele sale oficiale.
aditabora a scris:
un stat european trebuie sa isi protejeze cetatenii sai de nocivitatea unor produse sau servicii si nu sa exercite acte de concurenta neloiala prin reclama pozitiva in monitoarele sale oficiale.
Cred ca mi-ar fi placut dezvoltata un pic ideea asta.
In acceptiunea bunicii mele - care stie carte cat sa citeasca sarbatorile in călindar, sa-nsemne ouăle de sub closcă şi să numere rândurile de pe arie - ARACI(S) inseamna pari lungi care servesc la susţinerea vitei de vie si a altor ...plante agăţătoare.
Si nu stiu de ce, dar după scandalul asta, mie mi se pare ca institutia asta se apropie mai mult de ce reprezinta in acceptiunea bunicii decat de ce-ar trebui sa reprezinte.
~ final discuție ~