avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In cat timp se \'sterge\' o datorie la ANAF?
Discuție deschisă în Executare silită

In cat timp se 'sterge' o datorie la ANAF?

Buna ziua, am incasat acum 2 luni o amenda contraventionala suma find undeva
la 500 lei (plus taxele de judecata,timbre,etc) datoria mi-a venit acasa
prin posa de la ANAF, totodata mi-a venit foaie cum ca drepturile mele salariale
vor fi poprite.
Am incercat sa contractez un credit la ING pentru a stinge creantele ce le am la fisc si de a folosi
restul banilor in interes propriu, dar am fost blocat de aceasta poprire.
Singura solutie, voi imprumuta de la prieteni suma necesara de bani achitarii poririi insa as vrea
sa stiu cam in cat timp se stinge sau dispare din baza de date datoria ce o am la finante, si ce act
trebuie sa duc apoi la banca pentru a contracta un imprumut. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:21, 20 Septembrie 2015
Debitul se stinge la momentul platii
Faceti dovada platii cu documentul prin care achitati debitul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu magdalenacucu magdalenacucu Buna ziua, Se poate face porire pe salariu fara acceptul salaritului ? Cat este cota maxima de poprire din salariu? (vezi toată discuția)
Ce inseamna tert poprit stmaria stmaria Buna seara! V-as ruga sa imi explicati ceva. am de recuperat o suma de bani de la fostul meu sot. El primeste chirie de la o banca. Am incercat sa il execut. ... (vezi toată discuția)
Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)