avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recurs la o hotarare definitiva si irevocabila de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recurs la o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare minor

am un baietel de 8 ani a fost incredintat tatalui pt ca eu nu am fost in tara si nici nu am fost anuntata de catre avocatul meu sa vin in tara, mi se spunea ca totul o sa fie bn si ca copilul va ramane k mine si multe promisiuni care leam platit dar nu au fost indeplinite!! eu locuiesc in cipru si mam recasatorit si acum mai am o fetita de 4 ani. fostul nu imi da voie sa vb k copilul doar daca ii trimit de la 50 de euro in sus mentionez k pensia hotarata de judecator este de 30 e pe luna. ce pot face sa imi iau copilul langa mine copilul ma vrea am reusit prin cineva sa vb cu el si a fost fff bucuros si mia zis ca abia asteapta sa ma vada de craciun. poate cineva sa ma ajute cu infformatii???
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:08, 21 Septembrie 2015
A stabilit instanța un program de vizitare? Dacă nu. atunci ar trebui să formulați o cerere la instanță ptr stabilirea unui program de vizitare. Odată cu cererea, trebuie să introduceți și o cerere de emitere a unei ordonanțe președințiale pentru ca, până la soluționarea dosarului pe fond (stabilirea unui program de vizitare) să solicitați instanței să stabilească vizita în perioada Crăciunului, atunci când dvs sunteți în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi vad copilul alex eu alex eu buna ziua imi cer mii de scuze ca va deranjez am o fetita de 2 luni iar mama vrea sa divortam iar acum mi-a facut ea program de vizita pentru am vedea ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters156794 ContSters156794 :help: sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului costynel costynel buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)