avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu diminuat-85%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu diminuat-85%

Buna ziua,

De 3 luni de zile luam salariu diminuat 85% fara a fi semnat ceva doar cu acordul sindicatului nostru.Eu sunt casatorita si am in intretinere copilul minor si pe mama mea care nu are nici un venit...intrebearea mea este...este legal sa retina din salariu persoanelor care au in intretinere 2 sau mai multe persoane?Multumesc si o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 21 Septembrie 2015
Care este motivul pentru care sunteti platit cu acel procent?
Suntem sociatie non profit...motivul..nu sunt bani
In acest caz, trebuia sa se incheie acte aditionale de modificare a salariului.
Nu s-au incheiat acte aditionale ci doar se opresc banii luna de luna...asta inseamna ca e ilegal ce face..sindicatul il poate da in judecata?si va intrebam daca e normal sa imi opreasca din salariu daca am doau persoane in intretinere si sunt casatorita?multumesc
Sindicatul, dar si salariatii -se parat - pot actiona in instanta pe angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara de intretinere emilia1990@yahoo.com emilia1990@yahoo.com Buna seara!imi puteti spune si mie cum se pot recupera bani din urma la o pensie alimentara,hotararea este investita cu titlu executoriu dar societatea care ... (vezi toată discuția)
Modalitate retinere cotizatie sindicat la disponibilizare smmt smmt Intrebarea mea este cum se retine cotizatia pentru o persoana care este disponibilizata, iar pe langa ultimul ei salariu primeste alte trei salarii brute avute ... (vezi toată discuția)
Oprire pe salariu badalutamihai badalutamihai Bună ziua, lucrez pe un salariu de 975 ron brut, soția mea lucrează tot pe un salariu de 975 ron brut, avem un copil de 7 luni de pe urma căruia luam 200 ... (vezi toată discuția)