avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatii comune bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatii comune bloc

Locuiesc in bloc la parter , unde exista o debara pe care o foloseste in mod abuziv , o persoana care locuieste la etajul 4. Acesta mai foloseste si uscatorul de la etajul 4. Intrebarea este cui i se cuvine dreptul de folosinta asupra acestui spatiu, care este legea care se refera la acest lucru si cum il pot determina sa elibereze spatiul respectiv .
Acea debara reprezinta parte comuna,care poate fi utilizata de catre toti proprietarii
Sesizati oficial presedintele de asociatie care in comitetul executiv poate decide masurile necesare
Spatiile proprietate ,,c o m u n a,, se folosesc deci de toti locatarii. Daca unii mai ,,descurcareti,, pun mana pe aceste spatii, iar ceilalti locatari nu au nevoie, sau nu doresc sa-l foloseasca, percepeti o chirie de la cel care-l foloseste. este perfect legal (Legea 230/2007), iar banii din chirie se pot folosii pentru intretinerea blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem inchide uscatorul? CYBORG CYBORG Buna seara! Suntem o asociatie de proprietari si vrem sa inchidem uscatorul de la ultimul etaj(etaj 4), deoarece nu se foloseste nicio familie de el, in ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-un apartament situat la etajul 4 intr-o scara de ... Victor Ispas Victor Ispas Locuiesc intr-un apartament situat la etajul 4 intr-o scara de bloc . La etajele 1-4 sunt cate 3 apartamente si cate un balcon pe casa scarii La parter sunt ... (vezi toată discuția)
Spatiu uscatorie o_l o_l am incercat sa scriu un mesaj si vad ca nu mi-a reusit scuze voiam sa spun ca de putin timp sediul asociatiei s-a mutat intr-o uscatorie de la o scara ce ... (vezi toată discuția)