avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evidenta combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evidenta combustibil

cine are obligatia sa tina evidenta consumului de combustubil intr o institutie publica....vreun act normativ daca se poate sa indicati.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 22:20, 15 Iulie 2009
Nu exista un temei legal, dar acesta evidenta o tine cel care are in subordine masinile sau contabila.Tineti evidenta cu cat combusibil s-a plecat si cats- a consumat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii sef-subordonata adina03 adina03 exista vreun temei legal in virtutea caruia sunt interzise si pot fi sanctionate relatiile dintre un sef si o subordonata? in conditiile in care ROI nu prevede ... (vezi toată discuția)
Acordare al 13 lea salariu rodicavr rodicavr va rog un raspuns pentru urmatorul caz: am lucrat tot anul calendaristic 2008, inclusiv in ianuarie 2009 pana in data de 14 la o institutie bugetara. am ... (vezi toată discuția)
Obligata la prestarea muncii pentru o alta asociatie cadinasel cadinasel Buna ziua! Sunt angajata cu contract individual de munca la o Institutie Publica inspector de specialitate la birou financiar, iar aceasta Institutie este ... (vezi toată discuția)