avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu odihna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu odihna

In luna ianuarie 2009 am ridicat banii pentru concediul de odihna, in luna mai mi s-a defacut contractul de munca pentru abatere dicilplinara. Va rugam sa ne spuneti care suma se restituie: bruta sau neta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:32, 15 Iulie 2009
Parte din cea neta calculata la numarul de zile lucrate efectiv, asta daca este vorba de concediul pe 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna bulacumaria bulacumaria In luna februarie 2009 am luat banii pentru concediul de odihna pe anul 2009.In luna mai mi s-a desfacut contractul de munca pentru abatere ... (vezi toată discuția)
Co necuvenit ani355 ani355 Buna ziua, Un salariat care pleaca din societate a efectuat si primit banii pentru concediul de odihna conform planificarii. La momentul incetarii ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna anual; retinere co efectuat in plus alina.simo alina.simo buna ziua, CCM la nivel de unitate prevede 21 zile de CO anual. angajatul si le planifica, conform legii. si ca se acorda pentru perioada lucrata. este ... (vezi toată discuția)