avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Act public, eliberare copie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Act public, eliberare copie

autorizatia de construire fiind un act public,poate fi eliberata in copie la cererea oricarei persoane interesate?Primaria refuza sa-mi elibereze copia autorizatiei emisa vecinului meu cu care sunt in litigiu.
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 18:06, 22 Septembrie 2015
Primaria este obligata sa va elibereze copie dupa autorizatia de construire. Iinregistrati o cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de constructie a vecinului este confidential? mold mold Buna , Am solicitat de la o Primarie, o copie a autorizatiei de constructie a vecinului meu, si am primit un refuz pe motiv ca autorizatia de constructie a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie CAI2010 CAI2010 Vecinii au înălțat curtea cu 50cm si au început construcția unui gard langa cel deja construit de catre mine, a cărui inaltime depășește gardul ... (vezi toată discuția)
Legea 544/2001, documente de interes public mirelaapostol mirelaapostol In baza legii 544/2001 am solicitat unei primarii copia unui certificat de urbanism si a unei autorizatii de construire. Primaria a raspuns ca :\"intrucat din ... (vezi toată discuția)