avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce ar trebui sa faca cei 750 de pagubiti carora nu li ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce ar trebui sa faca cei 750 de pagubiti carora nu li s-a redactat sentintele datate din 2010 si pana in prezent?

Buna ziua,
In urma cu cateva luni v-am solicitat un raspuns cu privire la o sentinta ne redactata din iulie 2014.
Am solicitat si Tribunalului sa imi raspunda de ce nu este inca redactata sentinta. La prima Petitie din luna aprilie 2015 mi se raspunde ca: "redctarea hotararilor judecatoresti, numai judecatorul desemnat are atributii in acest sens, Conducerea nu poate interveni. "
Am revenit asupra solicitarii mele in luna august . La aceasta ultima Petitie mi s-a raspuns ca:"sentinta este in curs de redactare alaturi de alte 750 de hotarari restante datate din aprilie 2010." deasemeni mi se comunica ca : "'in legatura cu situatia hotaririlor judecatoresti restante, Consiliul Superior al Magistratilor desfasoara in prezent o cercetare disciplinara a doamnei judecator...".
Intrebarea mea este:
Cum ar trebui sa actionam noi cei 750 de pagubiti pentru recuperarea daunei aduse noua, prin pierdrea de timp, prin pierderea totala sau partiala a acestor cauze datorita timpului expirat pentru depunerea acestora catre alte forumuri ?
Astept raspunsul dvoastra cu foarte mult interes.

Cel mai recent răspuns: seucea , utilizator 12:41, 22 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere hotarare definitiva cocani cocani Intr-un proces de divort, a fost pronuntata o hotarare in prima instanta. O parte a facut apel. Acest a fost incheiat cu o hotarare de respingere. A trecut o ... (vezi toată discuția)
Astept de 8 luni redactarea hotararii irinagheorghiu irinagheorghiu Buna seara! Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o idee! In 15,06,2009 Curtea de Apel Bucuresti- sectia VIII - Contencios Administrativ si Fiscal mi-a dat ... (vezi toată discuția)