avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme retur CCIC- Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme retur CCIC- Stimulent insertie

Am facut cererea catre angajator cu privire la revenirea din CCIC inainte de 11 luni ale bebelului, insa propunerile lor (nimic in scris!) ma defavorizeaza si cu siguranta nu-mi vor acorda documentul oficial cu acceptul de revenire la timp, astfel incat sa pot beneficia de stimulentul de insertie. Voi continua pe cale legala, cu sesizare la ITM, insa pierd stimulentul. S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie? Exista posibilitatea totusi sa aplic pentru stimulent avand notificarea la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 22 Septembrie 2015
AJPIS-urile solicita copie de pe decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o salariata care este in concediu de maternitate, ... personalRU personalRU Buna ziua! Am o salariata care este in concediu de maternitate, vrea sa stea in CCIc doar 2 luni si sa-si reia activitatea pentru a beneficia de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate mamici divele divele Sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani.Acesta se termina in octombrie 2018. Doresc sa-mi reiau actitivatea in luna mai 2018. Ce demersuri trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Fmrs Fmrs Buna ziua sunt in CCC de la actualul loc de muncă , copilul meu are 1 an și 6 luni , întrebarea mea este , pot să reiau activitatea în altă societate ... (vezi toată discuția)