avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura facuta de persoana cu Alzheimer
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura facuta de persoana cu Alzheimer

Buna ziua,
Mama a facut o procura ueni persoane din afara familiei.
Tata a decedat, suntem 5 frati si nu am dezbatut succesiunea.
Mama are dementa Alzheimer.
Persoana mandatata nu ne permite accesul in casa.E posibil?
Multumesc.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu litere majuscule).
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:28, 22 Septembrie 2015
Buna ziua,
Daca intr-adevar mama dumneavoastra are bolile de care spuneti ca sufera va trebui sa va adresati instantei pentru a anula acea procura si a stabili un curator mamei dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tatal decedat nadia34mandea nadia34mandea Buna seara avocati ! Multumesc anticipat pt raspunsuri ...situatia mea e cam in felul urmator .Tatal meu a decedat in 2011 in noiembrie .la tara ar avea un ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila teren Gheorghe Stepan Gheorghe Stepan Dupa ramanerea definitiva si irevocabila a unei sentinte privind o suprafata de teren de 1ha- teren livada, primaria a decis sa anuleze suprafata de 1 ha. Este ... (vezi toată discuția)