avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mutarea usii de la ghena de gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mutarea usii de la ghena de gunoi

Buna ziua .eu locuiesc la parter ,i-ar langa geamul de la bucatarie esta ghena de gunoi, am tabelul cu semnaturile locatarilor , aprobate de administratie si stampilate prin care isi dau acordul pentu mutarea usei pe fata blocului , usa este pe lateral acum ,si miroase groasnic.Intrebarea este ; pot sa mut usa pe costurile mele ,daca nu am autorizatie de la primarie?fostul presedinte spune ca nu am nevoie de autorizatie , deoarece blocul nu a fost construit de primarie ,si de inteprinderea unde au lucrat propietarii care locuiesc in acest bloc , noi nu mai avem presedinte de bloc , nu vrea sa fie nimeni presedinte.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dudrda , utilizator 09:55, 23 Septembrie 2015
Mutati-o, daca cheltuiala cu aceasta operatiune o faceti dv., cu atat mai mult cu cat va deranjeaza foarte tare, iar vecinii sunt de acord.
Va multumesc pentru raspuns ,imi este frica de vreo amenda din partea autoritatilor
Autoritatile locale nu-si pierd timpul cu asta. Doar asigurati-va ca nu aveti vecini care sa va reclame.
Va multumesc ,o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Usa subsol de bloc buna seara, se da urmatoarea situatie: un ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Usa subsol de bloc Buna seara, Se da urmatoarea situatie: un vecin de bloc doreste sa mute usa de la subsol , pe lateralul scarii de acces. Se poate face ... (vezi toată discuția)
Ghena gunoi amplasata prea aproape de geam Tiberiu9 Tiberiu9 Buna ziua! Am o problema cu amplasarea unei ghene de gunoi a blocului vecin la o distanta mai mica de 5 metri de geamul meu. Administratia blocului in care ... (vezi toată discuția)
Constructie ghena tina123 tina123 Am si eu o probleam si nu stiu cum as putea s-o rezolv M-am mutat de curand intr-un bloc nou,locuiesc la parter si presedintele asoc a hotarat sa puna pubele ... (vezi toată discuția)