avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pe cine chem in judecata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pe cine chem in judecata?

Am platit la caseria Primariei 2 taxe: una din gresala si a doua pentru o viza care nu mi-a fost acordata (de Serviciul Administrare Patrimoniala si Urbanism Comercial al Directiei Arhitect Sef). Mi s-a refuzat returnarea sumelor folosindu-se o justificare fara temei legal. Vreau sa ma adresez Tribunalului.

Pe cine chem in judecata? Primaria nu are calitate procesuala. Mi s-a precizat ca parata trebuie sa aiba buget propriu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: liviu_co , utilizator 16:14, 23 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea procesuala pasiva a primariei flocaviviana flocaviviana Dragi colegi, O problema interesanta care se tot discuta prin salile de sedinta. CAPACITATEA PROCESUALA PASIVA A PRIMARIEI. Speta este simpla de tot. O ... (vezi toată discuția)
Arhitect sef primarie....poate ma juta si pe mine cineva... mihaita10 mihaita10 Buna ziua, Am terminat Facultatea de Stiinte Juridice in 2000 (5 ani), m-am angajat la Primaria unui orasel infiintat in 2004 cu o populatie de 13500 pe ... (vezi toată discuția)
Cadrul procesual pasiv DIA63 DIA63 Sunt functionar public ,iar in urma unei cercetari administrative am fost sanctionat cu mustrare scrisa.Intrucat sunt nevinovat si pot proba,m-am adresat cu ... (vezi toată discuția)