avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu in rate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu in rate

Buna ziua,
Urmeaza sa incep un proces de granituire si revendicare si dupa cum mi-a spus si dl. avocat, va fi un proces de batalie, adica 2-3 ani. Am discutat despre onorariu si dansul doreste ca pana in decembrie sa achit integral suma stabilita (sub 1000 euro). Mi se pare ciudat ca eu sa ii achit toata suma in urmaroarele 3-4 luni cand procesul poate dura si 3 ani. Este normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: alex-B , utilizator 15:32, 23 Septembrie 2015
E normal asa daca va intelegeti asa. E normal sa achitati in avans daca va intelkegeti sa achitati in avans. E normal sa achitati pe etape de proces daca va intelegeti asa.
E normal sa achitati asa cum va intelegeti sa achitati.

Si sa clarificam, intelegerea inseamna ca amandoua partile sunt de acord cu acel mod de plata.
Daca nu va place, aratati-i oferta dv.
Si puteti sa-mi spuneti va rog, pe scurt, care sunt etapele principale ale unui proces in cazul de mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes mariadragu mariadragu Daca in contractul de asistenta juridica incheiat intre client si avocat se specifica la art 2: Onorariu o suma fixa, iar la art.5 \\\\"Alte clauze\\\\" se ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu avocat elenaref elenaref pentru deschiderea in instanta a unei succesiuni dupa sotul meu,am angajat un avocat care mi-a spus ca ma costa 2000 euro,este normal ca eu sa-i achit toata ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala mony mony suntem intabulati din anul 2001-teren cu constructie-; nu am ridicat pana acum gard la limita cu vecinul din stanga noastra, iar anul acesta a inceput el ... (vezi toată discuția)