avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... modificare cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

modificare cerere de chemare in judecata

buna ziua ,
puteti sa mi spuneti pana la ce data / termen se poate modifica cererea de chemare in judecata si unde se poate depune?

multumesc
Cel mai recent răspuns: tanta_gegea , utilizator 14:53, 23 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De câte ori se poate modifica o cerere de chemare în judecată, și până când se poate modifica acțiunea? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie: - colega mea de birou are un proces - inainte de primul termen /25.05.2018, colega a ... (vezi toată discuția)
Daune morale caradis caradis Buna ziua. Am urmatoarea situatie . 1, Cerere de chemare in judecata . Cel chemat depune intampinare si invoca exceptia tardivitatii. Se judeca si se ... (vezi toată discuția)
Completarea unei actiuni in contencios administrativ ionescupasat ionescupasat Va rog sa imi spuneti cum sa procedez daca am formulat o actiune in contencios administrativ si doresc sa formulez un nou petit. Pot sa intocmesc o completare ... (vezi toată discuția)