avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte concediu si indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani?

Buna ziua!
va rog sa-mi explicati ce documente trebuie sa prezint angajatorului, pentru ca acesta sa-mi intocmeasca dosarul si sa-l depuna la casa de pensii din judet, ca sa pot beneficia de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 08:59, 7 Octombrie 2005
certificatul de nastere al copilului si o cerere prin care sa solicitati acordarea acestui concediu.
- cerere prin care soliciti acordarea CIC
- cererea tip ( ANEXA 39 )
-certif nastere copil
-declaratie pe proprie raspundere ca nu realizezi venituri profesionale
-adev de la serv sotului ca nu beneficiaza concomitent de acelasi drept

de acord cu cele de mai sus, dar fara declaratia ca nu realizezi venituri, intrucit aceasta prevedere a fost abrogata printr-un ordin al ministrului din anul 2001.
Ce act normativ reglementează ce acte trebuie să cuprindă dosarul CIC?????
Ordin nr 340/2001 - Normele de aplicarea Lg 19/2000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poate intra tatal in concediul de crestere si ingrijire copil? iftimie nicolae iftimie nicolae speta EXACTA este urmatoarea : - parintii sunt NECASATORITI - certificatul de nastere al copilului este pe numele AMBILOR PARINTI ( deci tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Bogdan2009 Bogdan2009 Sotia mea urmeaza sa nasca la finalul lunii iulie inceputul lunii august. Lucreaza de 3 ani la aceeasi institutie cu contract cu norma intreaga pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As avea o intrebare legata de concediul de maternitate si cel de crestere copil. In cazul in care salariata a intrat in concediu de maternitate la ... (vezi toată discuția)