avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi dupa divort

Buna ziua, sotia mea vrea sa divortam si am o intrebare :dupa ce o sa divortam ce o sa se intample cu casa care e luata in 2013 in timpul casatoriei prin programul prima casa , e luata pe numele ei si eu coplatitor cu tatal meu. Vreau sa stiu legal ce se va intampla daca imi revine ceva din casa tinand cont ca suntem casatoriti.Mutumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 22:37, 24 Septembrie 2015
Casa este bun comun si se va imparti, dupa cum se vor imparti si creditele pe care le aveti contractate in timpul casatoriei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj, incredintare minor dianami dianami Buna ziua, Sunt casatorita de 17 ani. Din casatorie a rezultat un copil care in prezent este in varsta de 14 ani si jumatate. Datorita unor probleme aparute ... (vezi toată discuția)
Divort din cauza infidelitatii. dezavantajele paratului iuliarud iuliarud buna ziua am si eu un frate care este casatorit de aprox 7 ani are un copil de 4 ani si a calcat \\\\"stramb\\\\" cu o colega de serviciu cu care vrea sa se si ... (vezi toată discuția)
Divort, credit, casa AndreiZa AndreiZa Buna ziua, as dori propuneri de solutionare a urmatorului caz : Am impreuna cu sotia o bucata de pamant pe care l-am cumparat de la parintii mei dupa ... (vezi toată discuția)