avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comercializare centrale in condensatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comercializare centrale in condensatie

Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog daca exista legislatie interna care sa transpuna prevederile Regulamentului 813/2013. Acest regulament prevede din 26.09.2015 obligatia statelor membre de a introduce pe piata doar centrale termice in condensatie. Normele europene nu sunt foarte clare si nu fac referire la distribuitori/comercianti, daca aceasta obligatie ii priveste si pe ei sau doar pe producatori.
Ca stat membru UE, stiu ca trebuie sa ne supunem normelor europene dar daca legislatia noastra nu prevede nimic in acest sens, pana unde este limita legalitatii?
M-ati ajuta enorm cu cateva puncte de vedere. Va multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:39, 24 Septembrie 2015
de dimineata la tv. spuneau ca cei care au pe stoc centrale vechi trebie sa lichideze pana la finele anului.
Stirea am vazut-o insa nu gasesc nimic in legislatie care sa sustina spusele reporteritei respective.
Aveti dvs. cunostinta de un temei legal in acest sens?
Multumesc!
Din pacate nu gasesc un numar de lege sau hotarare ceva, spune doar ca e o directiva Europeana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru transport international cu autoutilitara de max 3.5 t iancuavram iancuavram Buna ziua, Apelez la disponibilitatea dvs pentru a reusi sa sa gasesc raspunsul la intrebarea daca pentru tranportul international cu o autoutilitara cu ... (vezi toată discuția)
Asigurarea confortului termic al apartamentelor bteodor bteodor As dorii sa stiu care este temperatura ce se considera a reprezenta confortul termic al apartamentelor aflate in blocuri cu centrala proprie , care este data ... (vezi toată discuția)
Centrala pe lemne noua nu indeplineste datele tehnice / omologare-control ingbrasov1 ingbrasov1 Stimate doamnelor si domnilor, acum 2 luni s-a montat o centrala termica pe lemne cu gazeificare cu puterea de 150 kW la un client de-al nostru. Noi am ... (vezi toată discuția)