avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Termeni dintr-un contract dubios
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Termeni dintr-un contract dubios

Buna ziua.
Trebuie sa discut despre un contract de furnizare de servicii. In contract exista o formulare de genul: Cap. 3 - Valoarea contractului. "Valoarea total a contrcatului este de ... Euro, aceasta reprezentand valoarea forfetara pentru furnizarea de servicii de copiere, la care se adauga lunar valoarea copiilor si a printurilor de catre beneficiar".
Ce reprezinta totusi suma respectiva de mii de euro, daca in final eu voi plati luna de luna valoarea copiilor facute?
La cap 4. Acest contract confera numai dreptul de folosinta si nu de proprietate asupra echipamentelor.
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2015
lauricafl, utilizator
Cel mai recent răspuns: CatalinCD , utilizator 17:38, 28 Septembrie 2015
Seamana cu valoarea uzurii lunare a echipamentului impreuna cu un fel de abonament lunar se service si mentenanta... cam asa ceva ! cred !
+ plus un cost al fiecarei copii sau / si print per pag care ar trebui sa fie consumabilul echipamentului.
e ca la inchiriere masini: platesti o chirie si in plus mai platesti si carburantul... Sau la casa, platesti chiria dar si intretinere si utilitati.

Totusi, daca costurile sunt foarte mari contractul poate sa ascunda altceva... Lucrati intr-o institutie sau intr-o firma de stat?
~ Conținut șters la cerere ~
Buan dimineata. Lucrez intr-o institutie. problema este ca sunt pus sa semnez de catre sefii mei. Dupa aceea eu voi fi celc e voi da cu subsemnatul. u e vorba daca "doresc eu sau nu sa il semnez". E complicat!
Banuiam ca este ceva de stat, stiu ca este interzisa achizitia de astfel de echipamente, si atunci s-au gasit "solutii" (inchiriere in loc de cumparare). S-a facut procedura de achizitie? Dumneavoastra pentru ce bucatica din contract semnati? Mare grija, in ultima vreme sefii de la stat se cam feresc sa semneze si pun alti oameni la inaintare.
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2015
DinuX, utilizator

Alte discuții în legătură

Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - situatii concrete ally.emilly ally.emilly O autoritate contractanta ( AC) initiaza procedura "cererii de oferta", chiar daca valoarea totala a produselor pe care doreste sa le achizitioneze este mai ... (vezi toată discuția)
Leasing operational lhilda lhilda Un SRL poate incheia contract de leasing operational fara sa aiba obiectul principal de activitate acest lucru si un un capital minim de 200 mii euro? (vezi toată discuția)