avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare apartament fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare apartament fara autorizatie

Buna seara,

Spuneti-mi va rog cui ii revine responsabilitatea , (C.Executiv, Presedinte, Administrator), conform Legii 230/2007 daca un proprietar isi modifica apartamentul fara a instiinta asociatia de proprietari si ce masuri se iau in cazul in care nu are acord de la asociatie si nici autorizatie de constructii de la primarie?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: euely , utilizator 13:42, 28 Septembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai vreti sa reiau articolul 13 citat mai sus!#-o
Scrie clar ca:
3) Orice modificare a proprietăţii individuale se va aduce la cunoştinţa asociaţiei pentru înscrierea în jurnalul evenimentelor din cartea tehnică a construcţiei, prin depunerea în copie a actelor de autorizare, a procesului-verbal de recepţie şi a schiţelor.
Multumesc pentru rabdare..=D>
O intrebare legata de cartea tehnica de constructii: Daca dezvoltatorul nu mi-a predat-o si nu intentioneaza sa mi-o aduca, de unde pot face rost de ea?
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari apartament fara aprobarea administratorului - ce pot face? cristinacarstoiu cristinacarstoiu Buna ziua Recent am cumpara un apartament. As dori sa fac modificari legate spargerea unor pereti,nu de rezistenta, cum ar fi desfintarea camarii din ... (vezi toată discuția)
Modificare perete bucatarie ursulina ursulina Bună ziua! Sunt ad-tor într-o as.de proprietari. Un vecin de-al meu îşi modernizează bucătăria prin înlocuirea faianţei gresiei etc. Bucătăria ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament in mod legal Florin Apahida Florin Apahida Buna ziua. Am achizitionat un apartament in zona rurala. Imobilul dispune de o curte pe care o impart cu un singur veci. Vreau sa aduc unele modificari ... (vezi toată discuția)