avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva la apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva la apel?

Buna ziua, la un proces pentru contestatie concediere, proces pierdut la prima instanta, am facut apel, la Curtea de Apel, decizia data este definitiva? Avocatul a gresit sustinerea de la inceput si drept urmare instanta in apel a observat, respingand procedural.Nu mai am nici o cale de atac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 19:08, 24 Septembrie 2015
Mai raman caile de atac extraordinare:contestatia in anulare si revizuirea, daca indepliniti conditiile legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma de atac dupa apel Angelsy Angelsy Daca am pierdut la apel un proces pe litigii de munca, ce forma de atac mai am? Sentinta e definitiva. (vezi toată discuția)
Sentinta gresita data de instanta PORA AMALIA PORA AMALIA Buna ziua. Ce se poate face in cazul in care tribunalul a dat o sentinta gresita bazata pe cererea facuta de avocat, la randul ei gresita. S-a facut apel, iar ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)