avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutoare incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutoare incalzire

Fiica mea este studenta si locuieste in chirie intr-o garsoniera singura.Beneficiaza de ajutor de incalzire? Trebuie sa isi faca domiciliul la adresa respectiva ?Factura nu este pe numele ei.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:56, 24 Septembrie 2015
Proprietarul trebuie sa completeze Declaratia pe proprie raspundere, cu datele lui de identitate pe prima fila, iar pe verso, completeaza datele fiicei dv. in calitate de chirias.

Ajutorul pentru incalzire se ofera celui care locuieste in apartament, indiferent de calitatea pe care o are, dar declaratia o completeaza si o depune la primarie proprietarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege ajut de incalzire mymymymy mymymymy Buna ziua, sunt propietara unei garsoniere in urma unui act de vanzare intre mine si mama din 1993 - am declarat la asoc.de proprietari ca sunt propr.in 2013 ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)