avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Strain de succesiune-mai pot face ceva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Strain de succesiune-mai pot face ceva?

Buna seara in urma cu doi ani si jumatate am dat impreuna cu ceilalti 2 frati ai mei si cu tata o declaratie cum ca renuntam la succesiunea de pe urma mamei...Succesiunea a fost acceptata de fratele nostru mai mic chiar atunci..Acum m-am razgandit..pot revoca declaratia data?..pe motiv de nebunie,sau ca nu am inteles ce inseamna ,,strain de succesiune''? ca asa scrie ca eu si ceilalti frati suntem straini de succesiune si mostenitor e doar fratele.....ce sanse am sa rastorn actul?..e vorba de o casa cam veche cei drept dar si de un teren de 3000 mp
Cel mai recent răspuns: Mihai Teris , Avocat 21:11, 24 Septembrie 2015
Salut.
Răspunsul este „NU aveți nici o șansă” în proporție de 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de moștenitor Sofi96 Sofi96 Am o întrebare, legat de o moștenire. Este vorba despre un teren intravilan, o grădină, cumpărat de către părinți în timpul căsătoriei. ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare intre parinti si fiu hanga daniel hanga daniel in anul 2004 parintii mi-au facut act de vanzare cumparare pentru un imobi. Nu dau multe detalii dar e suficien sa spun ca e intr-o zona buna si are o oarecare ... (vezi toată discuția)
Art 700 cod civil din anul 2002 ContSters239195 ContSters239195 Tatal meu a murit in 2002.La cererea mamei ,eu si fratele meu am semnat un act de renuntare totul in favoarea mamei,pentru ca era multa umblatura si bani de ... (vezi toată discuția)