Nu prea e speta de discutat pe forum
cristi_mre a scris:
In urma succesiunii succesive, mama, unchiul si matusa, mi-au donat ...
Succesiunea am facut-o dupa bunica mea, succesiunea dupa bunicul meu nu stiu sa fi fost facuta.
Daca a fost dezbatuta doar succesiunea dupa bunica (adica una) ale cui erau succesiunile succesive (adica mai multe) cu are ati inceput expunerea?
Sa presupun ca vreuna din ele era succesiunea dupa mama si/sau matusa dvs., decedate si ele? N-am cum. Fiindca atunci ar rezulta ca a donat ...cineva de la lumea ailalta. Or donatia este un act intre vii.
Si apoi, daca spuneti "am facut" succesiunea dupa bunica, imi pare ca nici bunica nu prea mai incape in succesiunile succesive de mai sus. Ori AU facut (mama, unchiul si matusa) si dupa aceea v-au donat, ori ATI facut ..., dar atunci nu mai pricep cine, ce si cand a donat.
Inainte de a formula un raspuns concret pe o speta, avocatul are EL vreo...100 de intrebari. Numai ca 90% dintre ele nu le auziti. Si le adreseaza in gând si isi raspunde singur la ele, cu conditia sa aiba in ce sa se uite (inscrisurile pe care le detineti) si sa fi aflat toata povestea (situatia de fapt din speta). Ca sa nu mai zic ca: intre ce povesteste omul si ce rezulta din hartiile lui e o distanta cam de la pamant la luna.
Pe LIPSA asta de informatie, tot ce va pot spune este: sa va cheme pe unde zice ca va chema.
Pana atunci, eu nu m-as duce nici pan' la poarta sa ascult asemenea aberatii de pretentii *de 5 ori valoarea).
Au trecut ...
49 de ani (nu un an) de la data deschiderii succesiunii bunicului. Succesiunile se deschid prin moarte. Data dezbaterii lor e altceva.
Veti avea nevoie de un avocat daca varul promoveaza vreo actiune. Eu vad aici si puncte bune si puncte slabe pentru dvs. Daca m-apuc sa le desfac pe aici s-ar putea sa zica bogdaproste si ...varul pentru unele din ele.