avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

Buna ziua,
In perioada in care am lucrat, am avut-o ca si coasigurat pe mama mea.
In urma cu 2 ani am intrat in concediu pentru crestere copil. In iunie 2015 m-am intors la serviciu, apoi dupa 1 luna am intrat in somaj.
As vrea sa stiu, va rog daca acum mama mea mai este asigurata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Biby2013 , utilizator 09:37, 28 Septembrie 2015
Intrucat dvs. sunteti asigurata la sanatate de la somaj, puteti sa o declarati pe mama dvs. coasigurata din nou, dar la agentia de somaj. Verificati la aceasta ce documente trebuie sa depuneti.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat În concediu pentru cresterea copilului Marta0000 Marta0000 Buna, Sunt in concediu pentru cresterea copilului de aproape un an. Pe perioada cat am fost angajat sotia mea a fost coasigurat neffind angajata. In prezent i ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate deliabrett32 deliabrett32 BUna seara. Am si eu o mare nelamurire (ca multi altii deasemeni). In octombrie 2011 am deschis o activitate independenta pe profesii libere - profesor. Am dus ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil elennalip elennalip Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Copilul implineste 2 ani in 25 mai 2015 iar eu sunt insarcinata cu al doilea copil care trebuie ... (vezi toată discuția)