avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren intravilan la sat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren intravilan la sat

De curand am gasit un act de prop. apartinand bunicului meu asupra unui teren intravilan,situat intr-o comuna.
In actul de proprietate era si o casa batraneasca ,insa aceasta nu mai exista fizic pe terenul mentionat.
Bunicul meu a parasit pur si simplu prin anii '60 proprietatea =fara a o instraina mutandu-se la oras.(mi s-a confirmat de la primarie ca prop a trecut in posesia statului)
Descoperind recent aceasta "situatie" bineinteles ca nu am nicio o cerere de retrocedare depusa ;iar acum termenul de depuneri crereri este demult trecut.
Mai pot initia vreo actiune pentru reintrare in posesie macar teren caci despre despagubiri legate de casa nici nu ma mai gandesc.
Cel mai recent răspuns: ghiler , utilizator 20:11, 25 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan reconstituit in baza legii 18/1991,fara imobil(casa),aplicarea legii 165/2013 ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren wolfyman wolfyman Buna ziua. Tata a mostenit un teren (cu o casa batraneasca) de la mama lui iar mama lui il mostenise de la mama ei. Actul de mostenire vechi al bunicii spune ... (vezi toată discuția)
Mostenire - modificare titlu de proprietate doctoru1980 doctoru1980 Salutare tuturor, Am urmatoare speta: In 1988 bunicul meu si fratele acestuia au mostenit de la tatal lor o casa. Dupa revolutie bunicul meu a facut cerere la ... (vezi toată discuția)