avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amplasare placuta de parcare pe peretele blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amplasare placuta de parcare pe peretele blocului

Buna!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat .....Sa-au licitat parcarile din spatele blocului,si un vecin a amplasat o placuta de lemn de 50/30 pe peretele exterior al apartamentului meu pentru a se vedea al cui este locul de parcare de sub geamul meu .E normal fara sa aiba acordul meu ? Mentionez ca am 3 locuri de parcare dealungul balconului ...daca le apuca pe toti trei .... Mentionez ca doar l-a batut cu cuie,dar fara acordul meu . E legal ? Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:52, 26 Septembrie 2015
Sesizati "serviciul de urbanism si afisaj stradal" din cadrul Politiei locale. Vor veni, vor verifica si vor dispune masurile adecvate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu personal versus public im82 im82 Bună seara, În ziua de astăzi a devenit o problemă înțelegerea și respectul față de vecini. Aș dori să știu cum poate fi încadrat faptul că o ... (vezi toată discuția)
Ref legalitate montaj bara sprijin la intrare in bloc Ellis 46 Ellis 46 Buna ziua! Ma pot adresa primariei sa monteze la intrare in scara blocului o bara de sprijin? Sau cum pot altfel proceda? Eu am montat doua, in ambele parti ... (vezi toată discuția)
Placuta proprietate privata zaqk zaqk As dori sa pun o placuta cu \\"Proprietate privata\\" sau \\"NU parcati, proprietate privata\\" pentru a imi proteja locul de parcare (care este proprietate ... (vezi toată discuția)