avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general COD IBAN, BIC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

COD IBAN, BIC

As dori daca se poate sa-mi explice ce inseamna codul IBAN, si codul BIC "al institutiei initiatoare", (dintr-un ordin de plata ). Sunt noua in domeniul practicii contabilitatii. Multumesc.
IBAN si BIC inseamna un code international !
IBAN este nr. de cont dela firma respectiva
BIC este nr. de code bancar, fiecare banca are un code personal !
Scuza ma, nu pot sa scri mai bine, sint din germania si sint nemtoica, dar sint contabila de 30 de ani aici in germania !!

Toate cele bune din Germania !!

Erika

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod iban, bic cristina_tarciniu cristina_tarciniu As dori daca se poate sa-mi explice cineva ce inseamna codul IBAN, si codul BIC "al institutiei initiatoare", (dintr-un ordin de plata ). Sunt noua in domeniul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face plata timbrului erich erich Cum se poate face plata la Timbru atata timp cat cei de la Tribunalul Timisoara nu imi da Bic si IBAN? Cei de la Tribunal dau numai atat: TRIBUNALUL TIMIª ... (vezi toată discuția)
Urgent! pe ordinul de plata am scris gresit codul bancii ATELOCIN ATELOCIN Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce se in cazul in care am facut un ordin de plata de transfer, dintr-o banca din Germania in Romania,iar la beneficiar ... (vezi toată discuția)