avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cine plateste dauna materiala si morala?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cine plateste dauna materiala si morala?

Buna seara,
Va rog cei care au cunostiinta in cauza sa ma ajute la urmatoarea speta:
Cu ocazia unor intilniri al motociclistilor, motociclistii au defilat pe o anumita ruta prin oras, fiind dirijati de politia rutiera, in coloana ( in fata si in spatele coloanei mergea masina politiei rutiere ). In centrul orasului, intre alte persoane, unul dintre spectatori se afla pe carosabil, la 0.5 M de trotuar si este accidentat de un minor, fara carnet, conducand o motocicleta neinmatriculata, neverificata si fara RCA valabil.
Cine poate fi tras la raspundere pentru plata despagubirilor morale si materiale, luind in donsiderare ca victima a suferit o operartie de tibie si are, deocamdata CML 75-80 zile ?
1. Fondul de Protectie a Victimelor Strazi ( luind in considerare lipsa unui RCA valabil ) ?
2. Organizatorul ( luind in considerare ca nu a demarcat/delimitat locul pentru spectatori ) ?
3. Primaria ( luind in considerare ca nu a verificat organizarea corecta ) ?
4. Amandoi, FPVS si organizatorul ?
5. Toti, la un loc ?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 21:59, 25 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de vatamare corporala din culpa ElenaHategan28 ElenaHategan28 Buna ziua, Eu si sotul meu ne confruntam cu o problema pe care noi o consideram banala, dar se pare ca nu e nici pe departe asa. In seara de 23 Oct.2013, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala despagubiri gnraloo gnraloo Buna ziua! Vineri seara am suferit un accident in timp ce ma deplasam cu motocicleta pe un drum cu prioritate. La o intersectie aflata in curba,de pe o strada ... (vezi toată discuția)