Buna seara as dori sa stiu daca concediul medical se calculeaza in functie de venitul ultimelor 6 luni ?Se mai ia in calcul venitul ultimelor 6 luni chiar daca intre timp mi-am schimbat locul de munca?Multumesc
OUG 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate Art. 10
(1) Baza de calcul a indemnizaţiilor prevăzute la art. 2 se determină ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe ţară lunar, pe baza cărora se calculează contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii.
....
Prin urmare, pentru calculul indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca se ia in calcul media veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare.
Buna seara,am avut 21 de zile de concediu medical iar angajatorul mi-a platit 370 de ron pentru el in conditiile in care eu am avut salariu brut declarat in ultimele 8 luni intre 2.000 si 4.000 de ron..Cum pot rezolva situatia pentru a-mi primi si restul de bani ?
Indemnizatie ccc 2015
Gabineg
Buna seara,
Am citit ultimul dvs articol si am vazut ca suma indemnizatiei este de 85% din media ultimelor 12 luni ale veniturilor nete. Pana acum nu era din ... (vezi toată discuția)