avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie Proces Verbal - Nespecificarea martorului ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie Proces Verbal - Nespecificarea martorului desi a fost prezent

Buna ziua,
Vreau sa contest un proces verbal pentru scandal.
Acest scandal a fost provocat reclamant, ca urmare acesta fiind audiat nu a specificat martorul care a fost de fata, deoarece era in defavoarea lui. Eu nu am fost audiat de organul de politie, dar mi s-a aplicat o amenda, in care arata ca a fost nici un martor prezent.
Exista o lege pentru :nespecificarea martorului desi a fost prezent ?
Sau : ca nu am fost audiat de organul de politie pentru a imi prezenta nevinovatia ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adelin_g , utilizator 18:51, 29 Septembrie 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei cu o contestatie si sa va intemeiati inscrisul pe prevederile OG2/2001
Ati semnat pv ? Cum v a fost comunicat ?
Am semnat procesul verbal :(
La mentiuni a fost adaugat ca recunosc fapta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie dodorel62 dodorel62 Buna ziua . La noi la serviciu , un inginer a mers la director pentru niste lamuriri ,directorul la sicanat , iar inginerul a dat in el . Aceasta scena sa ... (vezi toată discuția)
Pot cere o copie dupa o declaratie? sau macar un numar de inregistrare? Alexm85 Alexm85 Am fost oprit pe strada si intrebat despre un incindent din zona. Ca un bun cetatean am vrut sa ajut..si am ajuns la sectia de politie unde am dat o ... (vezi toată discuția)
O problema serioasa de judecata sau acoperirea unui fals? Razvan.T Razvan.T Buna, Am primit o amenda. Am primit procesul verbal IN ORIGINAL ( fila 1 ) din greseala respectivului agent. FILA 1 originalul procesului verbal - incalca ... (vezi toată discuția)