avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu pentru studii durata maxima
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu pentru studii durata maxima

Sunt studentă și aș dori să știu care este durata maximă a unui concediu pentru studii fără salariu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 28 Septembrie 2015
Durata unui astfel de concediu se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata Razvan_Alexandru Razvan_Alexandru Buna ziua, as dori sa stiu in baza carei legi pot beneficia de concediu fara plata de la angajator pentru efectuarea unor activitati de voluntariat pentru ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata cristina1981 cristina1981 buna ziua am nevoie urgent de un raspuns la intrebarea mea.la cate zile de concediu fara are dreptul un angajat pe an (vezi toată discuția)
Concediul fără plată ioanborlovan ioanborlovan Care este perioada maximă de concediu fără plată pe care pot să o acord unui angajat, pe parcursul unui an calendaristic? Având în vedere faptul că ... (vezi toată discuția)