avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lnvocare exceptie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lnvocare exceptie

Buna ziua!
Am si eu o intrebare, sunt chemat in instanta pentru evacuare de catre proprietarul unde stau cu chirie, ideea este ca mi-a trimis o notificare , eu am vorbit cu el si mi-a zis ca daca platesc in continuare sa nu iau in seama notificarea eu de buna credinta am platit si m-am trezit dupa 2 luni cu chemare in instanta pt evacuare.D cand am primit citatia nefiind sigur de evolutia lucrurilor nu am mai plati, fiind perioada de vacanta de vara de cand am primit citatia pana la prima infatisare au trecut 2 luni ideea este ca o sa-mi vina greu sa recuperez, dar daca puteti sa ma ajutati si sa ma sfatuiti sa obtin o pasuire. Actiunea proprietarului a fost scrisa probabil de catre un avocat , care semneaza doar la fina.
Intrebarea mea este : Nu trebuia sa semneze reclamantul ? Sau daca are avocat platit ,nu trebuia sa formuleze in asa fel incat sa sublinieze ca avocatul face reclamatia ? Exista vreo exceptie care sa o pot invoca in aceasta situatie ?
Si mai sunt vreo 2 scapari , la final este scris data .... , dar nu este completata data , deci nu apare nici o data a depunerii reclamatiei , aceeasi intrebare , ma pot lega de asta ? pot sa invoc ceva aici ? Si ultima scapare a avocatului care a scris reclamatia este data la care mi s-a prezentat notificarea , avocatul scriind o data care nu are nici o legatura cu realitatea , o data din 2011, cand nici macar nu ne cunosteam eu cu proprietarul. Pot specula aceasta eroare ? Va rog daca puteti sa ma ajutati , daca as putea sa ies singur din aceasta situatie, stiu ca un avocat bun se plateste , dar si asa sunt intr-o situatie neplacuta ...Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:40, 28 Septembrie 2015
ideea este ca o sa-mi vina greu sa recuperez,

Ce intentionati de fapt sa recuperati ?
Aspectul referitor la data este o eroare materiala
Incercati sa discutati concret cu proprietarul sau aparatorul acestuia daca interesul acestora este strict recuperare debit aferent celor 2 luni sau a decazut termenul contractual asumat si dv nu ati eliberat spatiul ?
Doresc sa raman in spatiu si doresc sa recuperez restantele de plata, dar as dori o esalonare, spre exemplu sa platasesc luna in curs + un procent din datorie, dar daca m-ar obliga la plata restanta as avea nevoie de timp, de aceea intrebam daca exista metode de a "trage de timp" in instanta , eu asta intrebam si stiu ca sunt avocati care cunosc tertipuri pentru ataragana un proces, asta doream un "hint" sa lungesc termenele sa pot sa strang banii
tergiversarea nu e o solutie, daca vor obtine o hot pt evacuare, strangeti degeaba bani, veti plati cu ei cheltuielile de judecata.
Intelegeti-va cu proprietarul si esalonati restanta.
Elementele prezentate de dvs. nu sunt de natura sa duca la anulrea cererii de evacuare.Ptr. un raspuns mai concret postati cererea de evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar nistor.maya nistor.maya sunt proprietarul unui apartament ,unde am chiriasi care nu au mai platit chiria de 1 an,din diferite motive,i-am tot inteles,dar nu mai pot nici eu.Au doi ... (vezi toată discuția)
Reclamant pt fond ordonanta presedintiala akmerkez akmerkez Buna ziua!Am restanta la intretinere si am primit o citatie in care asociatia de propr.este reclamant pentru Fond-ordonanta presedintiala.Ce inseamna asta?Ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor am ramas restant cu leasingul ce se va intampla costicamacovei costicamacovei daca o persoana a cumparat o masina in leasing si mai are de platit 10 rate avand o problema financiara a ramas cu restanta de plata pe doua luni si este ... (vezi toată discuția)