avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Facturi fiscale acceptate ca proba
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Facturi fiscale acceptate ca proba

Imi puteti spune va rog care sunt conditiile de acceptabilitate ca mijloc de proba in instanta a unei facturi fiscale si care e legea care reglementeaza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: deucu consulting , Consilier juridic 12:03, 19 Octombrie 2009
incercati og 5 dar sa depuneti la dosar pe langa acea factura si extrasul de cont ,acea confirmare de sold care se face cf lg contabilitatii
in cazulin care aveti si aceasta confirmare de sold cu societatea debitoare e clar ca factura a fost acceptata la plata
in alt caz mergeti pe dreptul comun ,facand dovada incercarii unei concilieri directe prev de art 720ind 1 ,e mai mare taxa dar succesul e mai sigur
pe cale somatiei de plata nu ati avea castig doar cu probatoriul factura nesemnatasau fara un aviz de primire a marfii semnat si stampilat
succes
dvs nu sunteti obligata laplta acelei facturi ,nu trebuie sa o acceptati la plata ,eventualtrimiteti-o inapoi si daca doresc plata acestei facturi ar trebui sa va actioneze in instanta sau sa ceara executarea contractului de leasing iar in cadrul executarii sa ceara plata acestor cheltuieli care trebuiesc dovedite ,dar atata timpcat contractuldvs de leasing nu a incalcat clauza de intarziere la plata redeventei nu-lpot supune executarii.asadar nu va faceti probleme in privinta acelei facturi ar trebui chiar sa le-o trimiteti inapoi facand si o adresa prin care sa le mentionat neobligativitatea dvs laplata acesteia prin posta cu confirmare de primire......
oricum parerea mea e ca sunt exagerati............sfatul meu e ca nu au un temei pentru a va cere acea suma
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Conciliere inainte de deschidere insolventa? victoriada victoriada Am un debit recunoscut expres de debitor. Am formulat cerere pe OUG 119/2007. S-a respins, zic eu nejustificat. Nu am mai facut nici o conciliere, considerand ... (vezi toată discuția)
Debit restant-penalitati ContSters154162 ContSters154162 In contract se prevede: \"pentru orice intarziere a platii peste termenul scadent se vor percepe penalitati de intarziere de 0,2%/zi intarziere\". ... (vezi toată discuția)