avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... absolvent de liceu - somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

absolvent de liceu - somaj

Buna ziua, as dori sa stiu mai poate face un absolvent de liceu care nu a depus cererea de somaj in termenul de 60 de zile.
A amanat depunerea, fara sa stie ca exista un termen limita, pana dupa sesiunea a doua de bacalaureat, fara sa ia nota de trecere.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nela oana , utilizator 16:44, 29 Septembrie 2015
1. Putea benficia de indemnizatie de somaj daca se inregistra la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvire chiar daca nu a luat bacalaureatul.

2. - Acum se poate inregistra la Agentia de Somaj dar numai in calitate de persoana in cautarea unui loc de munca (fara a beneficia de indemnizatie de somaj).
- In aceasta calitate ar putea sa urmeze, gratuit, un curs de formare profesionala.
Multumesc pentru raspuns.

Toate bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj... dinam dinam se mai poate si in perioada aceasta \\"octombrie\\"..sa se depuna acte pt somaj..??.desi nu am lucrat,am terminat liceul,,nam luat bacalaureatul,,si mi-am ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj n_roxxanne n_roxxanne Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca fiica mea poate beneficia de ajutor de somaj daca a absolvit liceul anul acesta si s-a inscris la o facultate la id? daca ... (vezi toată discuția)