avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Asigurare auto falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Asigurare auto falsa

Buna
In urma unui accident de circulatie victima a obtinut 70 de zile de ingrijiri medicale. Dupa cercetari s-a concluzionat ca victima a fost de vina 100%(era in locul nepotrivit , la momentul nepotrivit). Autoturismul circula cu 10-14 km/ora(concluzia expertului auto). In fine s-a clasat dosarul victima a ramas cu durerile si autorul satisfacut ca nua fost tras la raspundere

Dupa aceasta la putin timp de la clasare am constatat faptul ca asigurarea era un fals (fiind incheiata in Germania27.08 2009 pana la data de 27.08.2020.

Intrebarea este : Pot sa forrmulez o plangere penala pentru acest fals si sa solicit reluarea cercetarilor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:51, 1 Octombrie 2015
Buna. Multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi.
Ynocentta - Nu a emis proprietarul autovehicolului dar a falsificat-o .Sa admitem ca a fabricat altcineva asigurarea dar el a avut cunostinta si a uzat de acest fals. Ma intreb totusi organele de cercetare nu au observat? Eu spun ca nu(:))). Dealtfel daca sunteti sofer revenind la viteza de deplasare a autovehicolului cu 10-14 km / ora este o aberatie evident iar instanta a tinut cont de acest fapt .
Clasarea dosarului in urma unui raport intocmit de un politist si un expert mituit te revolta( pe mine da).
tgeorgescu - Scuze , despre ce eroare vorbim?!!
CatalinCD - asa a interpretat expertul . Situatia a fost cu totul alta . Evenimentul s-a produs pe un carosabil fara trotuar . Victima se deplasa in sensul opus deplasarii autovehicolului soseaua fiind in linie dreapta pe portiunea impactului. La viteza de 10-14 km / ora oricat de traversare prin loc nepermis se poate evita un impact. Situatia a fost cu totul alta. Incepand de la faptul ca persoana care conducea autoturismul era in varsta de 65 de ani , nu vedea bine, a iesit de pe un drum secundar cu viteza si pana s-a redresat a lovit pietonul.




Va intreb : se mai poate redeschide acest dosar????
Multumesc
NU este traversare neregulamentara.
Imi pare rau pt. suferinta pietonului. Insanatosire grabnica ii doresc sincer.
Cu respect.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2015
CatalinCD, utilizator
E necesar sa vada tot dosarul un jurist si numai dupa se poate pronunta .
Inducerea in eroare a justitiei=cand acuzati pe cineva ca a comis o infractiune pe care nu se poate demonstra ca a comis-o. Adica atunci cand faceti acuzatii mincinoase cu privire la cine a comis o infractiune si cu privire la ce infractiune ar fi comis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de masina, soldat cu moartea victimei (pieton) ranjix ranjix Din pacate am ezitat mult sa deschid subiectul, e usor prea personal. Acum doi ani, o persoana foarte apropiata mie a fost ucisa de un autoturism, intr-o ... (vezi toată discuția)
Expertiza accident auto Bisca Bisca Buna. In conditiile unui accident auto consumat pe un drum public dintre un autoturism si un pieton la raspunsul expertului reiese faptul ca soferul conducea ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna auto - accident cu pieton -trecere neregulamentara neamtuandrei neamtuandrei Buna ziua, Acum cateva zile am fost implicat intr-un accident rutier cu un pieton care traversa neregulamentar o strada care are 2 benzi pe sensul de mers, ... (vezi toată discuția)